En çok takipçisi olan Türk Instagram Hesapları

Instagram’da profilin ne kadar aktif veya ne kadar dikkat çeken bir hesap olduğunun derecesini bize doğrudan bildiren etkenlerden biri kesinlikle takipçi sayısıdır. Bu blog yazımızda en çok takipçisi olan türk instagram hesaplarını ve dünya çapındaki hesapları listeleyerek paylaşacağız.

 

Türkiye’de ki en çok takipçiye sahip instagram hesaplarını paylaşmadan önce, dilerseniz dünyadaki en çok takipçiye sahip 10 instagram hesabına hep beraber göz atalım:

 

En Çok Takipçisi Olan Hesaplar

 

  1. @instagram

Dünyadaki en çok takipçiye sahip hepların ilk başında, 396 milyon takipçisiyle resmi Instagram hesabının profili yer almaktadır. Instagram, uygulamadaki en fazla takipçiye sahip sayfadır.

  1. @cristiano

Dünyadaki en çok Instagram takipçisine sahip olan 2. Profil ise dünyaca ünlü futbolcu olan Cristiano Ronaldo’nun hesabıdır. Ronaldo 298 milyondan fazla instagram takipçisine sahiptir. En çok takipçisi olan Instagram profiline Ronaldo sahiptir.

  1. @therock

Dünyaca ünlü aktör ve dövüşçü olan Dwayne Johnson’ın hesabı ise dünyadaki en çok takipçiye sahip 3. Instagram profildir. Dwayne'ın 246 milyondan fazla takipçisi vardır.

  1. @arianagrande

Müzisyen ve aktris olan Ariana Grande 243 milyondan fazla instagram takipçiye sahiptir.

  1. @kyliejenner

Kylie Jenner’ın hesabı ise 2021 yılında 240 milyondan fazla takipçisiyle dünyada en çok instagram takipçisine sahip 5. Hesaptır.

  1. @selenagomez

ABD’li müzisyen Selena Gomez ise Instagram’da 237 milyondan fazla takipçiye sahiptir.

  1. @kimkardashian

Ünü Kim Kardashian ise 228 milyondan fazla takipçiye sahiptir.

  1. @leomessi

Arjantinli futbolcu Lionel Messi ise 217 milyon takipçisiyle dünyadaki en çok instagram takipçisine sahip 7. Kişidir.

  1. @beyonce

ABD’li müzisyen Beyoncé 185 milyondan fazla takipçiye sahiptir.

  1. @justinbieber

Listemizin son sırasında yer alan Justin Bieber ise 177 milyondan fazla takipçisiyle dünyadaki en çok instagram takipçisine sahip 10. Hesaptır.

 

Türkiye’de ki en çok takipçiye sahip hesapların tamamı ünlülerden oluşmaktadır. instagram'da en çok takipçisi olan Türk ünlüler aşağıdaki listemizde yer almaktadır.

 

Şimdi ülkemizdeki ünlü Instagram hesaplarına hep beraber bakalım;

 

Instagram'da en çok takipçisi olan Türkler

 

@nusr_et

Listemizin ilk sırasında 35 milyondan fazla instagram takipçisiyle kasap, şef ve restoran işletmecisi olan Nusret Gökçe’nin instagram hesabı "nusr_et" yer almaktadır. nusr_et Instagram’da en çok takipçisi olan Türk’tür.

 

@cznburak

Listenin ikinci sırasında ise 23 milyondan fazla takipçisi olan Türk şef, Burak Özdemir yer almaktadır.

 

@handemiyy

Hande Erçel 22 milyondan fazla instagram takipçisiyle içinde bulunduğumuz 2021 yılının Türk kadın En fazla takipçisi olan Instagram hesabıdır.

 

@burakozcivit

Ünlü oyuncu Burak Özçivit ise 18 milyondan fazla takipçiye sahiptir.

 

@cagritaner

Eğlenceli paylaşımlarını ve yaptığı çekilişleri sıkça gördüğümüz Çağrı Taner instagram’da 16 milyondan fazla takipçiye sahiptir.

 

@acunilicali

Türk medya patronu olan Acun Ilıcalı’nın resmi instagram hesabı 13 milyondan fazla takipçiye sahiptir.

 

@hadise

Hadise Açıkgöz 12 milyondan fazla insta takipçisiyle listemizde 7. Sırada yer almaktadır.

 

@evcenf

Fahriye Evcen Özçivit 11 milyondan fazla takipçisiyle Hadise’den sonra en çok takipçiye sahip olan Türk kadın instagram hesabına sahiptir.

 

@muratboz

Ünlü müzisyen Beşiktaşlı Murat Boz tam 10 milyondan fazla insta takipçiye sahiptir.

 

@serenayss

Listemizin son sırasında 9 milyondan fazla instagram takipçisiyle Serenay Sarıkaya yer almaktadır.

 

Bu blog yazımızda instagram’da en fazla takipçiye sahip global ve Türk instagram hesaplarını listeleyerek paylaştık. Bu yazımızdan yola çıkarak Türkiye instagram'da en çok takipçisi olan kadınlar arasında Hande Erçel birinci sıradadır. Eğer sizde profilinizi öne çıkarmak daha fazla takipçiye ulaşmak istiyorsanız Türk takipçi satın al paketlerimize göz atabilirsiniz. Unutmayın, ne kadar fazla takipçiye sahip olursanız, o kadar insana ulaşır ve o kadar öne çıkarsınız. Listemizde yer alan takipçi sayıları 2021 yılını baz almaktadır. Zamanla hesapların sahip olduğu bu takipçi sayıları düşebilir veya takipçi sarılaması değişebilir.

Sonraki blog yazılarımızda görüşmek üzere mutlu günler dileriz…

 

Takipçi Hilesi

Takipçi Hilesi Günümüzün dijital çağında, sosyal medya platformları işletmeler için büyük bir öneme sahiptir. Bu platformlar, markaların geniş kitlelere ulaşmasını, müşterilerle etkileşim kurmasını ve marka bilinirliğini artırmasını sağlar. Bu platformlardan biri de Instagram'dır. Instagram, gö...


Blogu Oku

inst takipci hilesi - instagram takipçi hilesi Kolay Kullanım

inst Takipci Hilesi - instagram Takipçi Hilesi Çalışan Güvenilir Takipçilerinizi artırmak isteyen bir Instagram kullanıcısıysanız, bunun nasıl yapılacağını merak ediyor olabilirsiniz. Neyse ki, tam da bunu yapmanıza yardımcı olabilecek birkaç hizmetimiz var. Bunlara Türk Instagram Takipçi, Garant...


Blogu Oku

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır?

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır? Sınırsız ücretsiz TikTok izlenme hilesi ve TikTok beğeni satın almanın güvenilir bir yolunu arıyorsanız, bu makale size yardımcı olacaktır. Tiktok video izlenme hilesi ile videolarınıza anında ...


Blogu Oku