Instagram Bot Basma ve Bot Atma

Instagram bot basmak deyimini sıkça instagram bot atmak olarak da duymuş olabilirsiniz. Bu benzer iki terim aslında aynı anlamı taşımaktadır. Her iki ifade de instagram hesabına takipçi veya beğeni gönderimini anlatmaktadır. Peki, günümüzde instagram bot basmak ne için kullanılıyor? Sosyal medya hesaplarına bot atımı ne fayda sağlıyor? Bu içeriğimizde bu bot konusuna hep beraber değineceğiz.

 

Instagram Bot Basma ve Instagram Bot Atma

 

Gerek instagram bot beğeni atıyor olun veya gerek hesabına bot takipçi basmak için niyetlenmiş olun, öncelikli olarak bilmeniz gereken birkaç husus mevcut olacaktır. Hangi işlemi yapıyor olursanız olun Instagram’a doğal bir şekilde bot göndermeniz gerekecektir.

Örneğin 1.000 adet bot instagram takipçi atmak istediğinizi varsayalım. Bunu direkt olarak 1.000 bot basarak yapmamalısınız. İlk olarak 500 bot takipçi basmalısınız. Takipçiler hesabınıza geldikten bir hafta kadar sonra kalan 500 bot takipçiyi basmalısınız. Bu sayede instagram hesabınıza bot atıldığını anlamayacak, doğal olarak takipçi kazandığınızı düşünecektir.

 

 Instagram’ın hesabınıza bot basıyor olduğunuzu anlamaması çok önemlidir. Eğer bot atıldığı anlaşılırsa hesabınıza cezalar uygulayabilir. Bu cezalar instagram hesabınızın kapanması gibi büyük yaptırımlar olabilir. Diğer bir ceza ise instagram keşfete düşmenizi engelleyebilir. Hesabınızı önerilen hesaplar arasında göstermeyebilir. Böyle bir durumda bot atayım derken gerçek takipçilerden mahrum kalabilirsiniz.

 

Instagram Bot Beğeni Basmak Takipçiden Farklı mı?

 

Instagram bot beğeni basmak, bot takipçi atmaktan biraz farklı. Takipçi atarken yaptığınız gibi zamanla parça parça almamalısınız. Gönderinizi paylaştıktan hemen sonra beğeni basmalısınız. Fotoğrafınızı paylaşır paylaşmaz bot basmak instagram keşfet sayfasına düşme ihtimalini oldukça arttıracaktır.

Keşfete düşme ihtimalinizi en fazla ihtimale çıkarmak için bazı gönderilerinize fazladan bot beğeni basabilirsiniz. Örneğin normalde gönderilerinize 500 bot beğeni gönderiyorsunuz farz edelim. Her 5-6 gönderinizden birine paylaşım yaptıktan hemen sonra 2.000 bot beğeni atarsanız, instagram bu gönderinizin dikkat çektiğini düşünecektir.

Bu sayede sizi keşfete düşürme ihtimali oldukça artacaktır. Keşfete düştüğünüzde ise daha fazla takipçiye ulaşmış olacaksınız.

 

Bot takipçi atmakla, beğeni atmanın arasında neden böyle bir fark var? Bu durumun asıl nedeni oldukça basit. Bir gönderi paylaştığınızda, gönderiniz otomatik olarak instagram akış sayfasına düşer. Instagram akış sayfasında takipçileriniz anlık olarak göreceği için beğeni butonuna basma ihtimali oldukça yüksek olacaktır. Hali hazırda fazla sayıda takipçiniz var ise gönderi paylaştığınızda bu durumu sıkça yaşamışsınızdır.

Paylaşır paylaşmaz birkaç beğeni geldiğini görürsünüz. Bu sebepten beğenileri hemen atmak problem teşkil etmemektedir. Takipçiler ise, önerilen yerlerden veya çevrenizden zamanla gelir. Bundan dolayı sizde takipçilerinizi zamana yayarak basmalısınız.

 

Instagram Bot Atma Ücretsiz Olabilir mi?

 

Ücretsiz bot atma sitesi kullanmamalısınız. Bu türdeki bot siteleri ilk olarak kendi hesabınıza girmenizi isterler. Kendi hesabınızla giriş yapın seçeneğini kullandıktan sonra bu ücretsiz araçlar instagram kullanıcı adını ve sosyal medya şifrenizi kaydedeceklerdir.

Ele geçirdikleri bu bilgilerle sizin haberiniz olmadan instagram yorum atmak veya instagram takipçi arttırma işlemleri yapacaklardır. Kısaca hiçbir şekilde haberiniz olmadan hesabınızı istedikleri şekilde kullanacaklardır. Bot basma instagram ücretsiz sitelerini bu sebepten asla kullanmamalısınız.

 

Instagram ücretsiz bot atma sitesi kullanılmalı mıdır?

 

Instagram bot basma bedava sitelerini sadece takipçi için değil; beğeni basmak içinde kullanmamalısınız. Instagram şifresiz bot basma siteleri ise ücretli olacaktır. Hesabınızı güvende tutmak için bu ücreti vermenizi tavsiye ediyoruz. Aynı şekilde instagram bot basma uygulaması bulunmamaktadır. Instagram hesaba bot basma işlemleri sadece web siteleri üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Güvenilir instagram bot sitesi ise şu özellikleri taşımalıdır:

 

  1. Ücretsiz olarak kullanım sağlamamalıdır.
  2. Instagram kullanıcı adınızı istememelidir.
  3. Şifresiz olarak işlem sağlamalıdır. Şifrenizi istememelidir.
  4. SSL Sertifikasına sahip olmalıdır.
  5. Bot basma uygulaması olmamalıdır.
  6. Instagram bot atma ücretsiz olarak belirtmemelidir.

 

Yukarıdaki şartları sağlayan sitelerden bot atma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ancak her ne olursa olsun tedbirli olmanızda fayda olacaktır. İşlem yapacağınız site GrupSosyal.com gibi kurumsal olmalı ve fatura kesmelidir.

Piyasada kurumsal olmayan, fatura kesmeyen birçok web sitesi mevcuttur. Bu siteler yanıltıcı amaçlı olabilir. Eğer bot yerine gerçek veya Türk beğeni basmak istiyorsanız sitemizi tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde bot takipçi satın al işlemlerini de sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

Bot Atma Yerine Gerçek Beğeni veya Takipçi Satın Almak

 

Gerçek takipçi veya gerçek beğeni satın almak tabii ki öncelikli seçeneğiniz olmalıdır. Türk takipçilere gönderilerinizi beğendirmek sizin yararınıza olacaktır. Türk instagram beğeni satın alarak bu işlemi sağlayabilirsiniz. Instagram hesabınız Türk hesabı olduğundan Türk beğenilerin gelmesi sizi instagram’ın gözünde önemli konuma getirecektir.

 

Gerçek instagram takipçi paketlerini sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Aynı şekilde instagram beğeni satın al sayfamızdan gerçek, Türk veya bot beğeni satın alabilirsiniz. Düzenli ve sık sık gerçek takipçiler almak profilinizi güçlendirecektir. Profiliniz dikkat çeken bir hala geldikten sonra, doğal yoldan takipçi satın almadan profiliniz büyümeye devam edecektir. Hesabınıza Türk beğeni göndererek de bu süreci hızlandırabilir; çok kısa sürede instagram fenomeni olabilirsiniz.

 

Günümüzde bir çok fenomen hesap takipçi basarak veya beğeni satın alarak fenomen olmuşlardır. Fenomen hesaplar instagram üzerinden ciddi gelirler elde etmektedir. Özellikle fenomen hesaplara reklam veren kişiler ilk olarak takipçi sayınıza bakmaktadırlar.

Burada fazla miktarda gerçek takipçi sayısına sahip olmanız, reklam verenle anlaşma olasılığınızı arttıracaktır. Reklam veren sonrasında etkileşimlerinize ve beğenilerinize bakacaktır. Burada da gerçek beğeniler gören bir reklam veren sizinle çalışmak için sabırsızlanacaktır. Yani instagram takipçi basmak veya bot beğeni atmak gerçek takipçilerden olduğu sürece her zaman yararınıza olacaktır.

 

Ücretsiz ve Şifresiz Instagram Bot Atarken Dikkatli Olun

 

Konumuzu kısaca özetlemek gerekirse; bot takipçi atarken son derece dikkatli davranmalısınız. Yukarıda belirttiğimiz durumlara dikkat etmelisiniz. Mümkünse bot atmak yerine gerçek takipçiler satın almalısınız. Ücretsiz bot basma veya şifresiz takipçi botu atma sitelerini kullanmamalısınız. Bu siteler şifrenizi ve kullanıcı adınızı ele geçirmek için tasarlanmaktadır.

 

Sitemiz gibi güvenilir, kurumsal ve resmi sitelerden işlem yapmalısınız. Sitemiz fatura keserek işlemlerinizi resmileştirmektedir. Fatura kesmeyen bir siteden paralı bot atma işlemi gerçekleştirdiğinizde, hizmeti teslim alamazsanız kendinizi koruyamamış olursunuz. Sahip olduğunuz resmi bir fatura olmadığı için elinizden pek fazla bir şey gelmeyebilir.

İşlem gerçekleştireceğiniz sitenin ulaşılabilir olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Sonrasında fatura kesip kesmeyeceğini öğrenmelisiniz. Gerekirse önce en ucuz hizmeti satın alıp gönderim kalitesini kontrol etmelisiniz.

 

Şifresiz instagram bot atma sitesi için tavsiyelerimiz. Ücretsiz bot veya şifresiz bot için kullanımlarda dikkatli olmak önemlidir.​​​​​​​

 

Instagram bot uygulaması diye ise bir şey maalesef bulunmamaktadır. Instagram Bot atma APK adıyla tanıtılan yazılımlar cihazınıza zararlı yazılım olarak bulaşabilir. Genellikle bu tarz ücretsiz araçlar, hesabınızı ele geçirmek veya art niyet taşımaktadırlar.

 Zaten bu tarz bot atma android uygulaması Google Play tarafından onaylanmayacaktır. Aynı şekilde instagram bot atma ios uygulaması da App Store tarafından asla onaylanmayacaktır. Bu mağazalarda bu tarz uygulamaları bulamazsınız. Konumuzda da belirttiğimiz gibi bot atma sadece web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilir durumdadır.

 

Eğer bot atmak gibi işlemler ile uğraşmak istemiyorsanız sitemiz üzerinden fenomen paketlerimizden birini satın alabilirsiniz. Fenomen paketlerimizde kapsamlı olarak gönderimler sağlanmaktadır. Bu gönderimler arasında instagram takipçi, beğeni, izlenme ve etkileşim bulunmaktadır. Bu paketlerimizden birini satın almanız durumunda, 30 gün boyunca hesabınıza sürekli olarak gönderim sağlanacaktır. Tek defa satın almanız durumunda hem beğeni hem takipçi hem de izlenme gönderimi sağlamış olacaksınız.

Takipçi Hilesi

Takipçi Hilesi Günümüzün dijital çağında, sosyal medya platformları işletmeler için büyük bir öneme sahiptir. Bu platformlar, markaların geniş kitlelere ulaşmasını, müşterilerle etkileşim kurmasını ve marka bilinirliğini artırmasını sağlar. Bu platformlardan biri de Instagram'dır. Instagram, gö...


Blogu Oku

inst takipci hilesi - instagram takipçi hilesi Kolay Kullanım

inst Takipci Hilesi - instagram Takipçi Hilesi Çalışan Güvenilir Takipçilerinizi artırmak isteyen bir Instagram kullanıcısıysanız, bunun nasıl yapılacağını merak ediyor olabilirsiniz. Neyse ki, tam da bunu yapmanıza yardımcı olabilecek birkaç hizmetimiz var. Bunlara Türk Instagram Takipçi, Garant...


Blogu Oku

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır?

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır? Sınırsız ücretsiz TikTok izlenme hilesi ve TikTok beğeni satın almanın güvenilir bir yolunu arıyorsanız, bu makale size yardımcı olacaktır. Tiktok video izlenme hilesi ile videolarınıza anında ...


Blogu Oku