Instagram Garantili Takipçi Satın Alma

Instagram hesaplarımızda takipçi ve beğeni sayılarıyla ilgili problemler yaşamamız olası bir durum. Hesaplarımızda fazla takipçi olması ve bu takipçilerin aktif olarak gönderilerimizi beğenmelerini isteriz. Bunu her zaman sağlamak bizim açımızdan kolay olmayabilir. Takipçilerimiz neye göre takipten çıkacaklar, hangi gönderimizi nasıl görüp nasıl beğenecekler bilemiyoruz çoğu zaman. Ancak takipçi sayımızın artışını bir miktar kontrol edebildiğimiz zaman takipçi kaybı gibi durumlar bizi fazla etkilemiyor. Bu tür durumlardan kurtulmak ve takipçi sayımızı yükseltmek için neler yapabiliriz?

 

Düşmeyen Garantili Takipçiler İçin...

 

Takipçi sayımızı yükseltmek için yapabileceğimiz birçok şey var fakat bunların sonucunda size yüzde yüz takipçi sayınız artacak dememiz mümkün değil. Üstelik takipçi sayınız artsa bile tekrardan düşme riski de var. Sizlere birkaç öneride bulunacağız, yüzde yüz olmasa bile çözümlerimiz var.

Öncelikle instagram sayfanızın düzenini iyi denetleyin. Örneğin; hesabınızın daha renkli bir hesap olmasını mı istiyorsunuz yoksa daha koyu renk ağırlıklı bir hesap olmasını mı istiyorsunuz? Buna karar verdikten sonra şu güne kadar paylaştığınız gönderileri gözden geçirin. Bu gönderiler yeterince kaliteli mi? Bu gönderiler yeterince ilgi çekici mi? Gözünüze hoş gelen ve instagram sayfanızda estetik duracağını düşündüğünüz içerikler paylaşmaya başlayın. Bu içerikleri takipçileriniz beğenecek mi beğenmeyecek mi onu gözlemleyin. Takipçilerinizin beğenmesinin yanında, zaman dilimini de iyi düşünün. Örneğin; sabah saatlerinde mi daha çok beğeni alıyorsunuz yoksa akşam saatlerinde mi? Bu tür analizleri iyi yapmanız gerekiyor. Bu analizlerin sonucunda gönderilerinizi değiştirebilirsiniz hatta gönderi paylaşmak için kendinize belirli bir saat verebilirsiniz. Instagram Analiz işleminden sonra insanlarla iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Örneğin yakın arkadaşlarınızdan gönderilerinizi beğenmelerini ve yorum yapmalarını isteyebilirsiniz. Bu şekilde gönderileriniz aktif kalacaktır ve keşfete düşme olasılığınız artacaktır.

 

Keşfete düştüğünüz zaman gönderilerinizin beğeni sayısını ve takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Aynı zamanda gönderilerinizi paylaşırken etiket kullanmanız, gönderilerinizin instagram'da daha fazla sayfada görünmesini sağlar. Daha fazla sayfadan kastımız; örneğin #love etiketini kullanıyorsunuz. Bu etiketin araştırıldığı ve bu konunun takip edildiği tüm hesapların, hesabınızı görmesini sağlamış olacaksınız. Daha fazla insan gönderilerinizi ve hesabınızı ziyaret ettikçe daha çok keşfete düşeceksiniz. Bu da takipçilerinizi ve beğenilerinizi arttıracak.

 

Instagram Takipçi Satın Alma

 

Instagram Takipçi Sayısını Korumak

 

Bu söylediğimiz durumları sağladınız ve her şey yolunda gitti diyelim. Takipçi sayınız artıyor, beğenileriniz ve izlenmeleriniz artıyor. Hemen sevinmeyin çünkü bu yaptıklarınızı düzenli yapmadıkça takipçi sayınız düşebilir. İnsanlar ana sayfalarında görmekten hoşlandıkları şeyleri ve aktif bir şekilde içerik paylaşan insanları görmeyi severler. Bahsettiğimiz sürekli ve dengeli içerik paylaşma durumu her zaman geçerli olmuyor. Bu yüzden her zaman takipçi sayımızı yüksek tutmak mümkün olmuyor. Bu kadar uzun bir süreç beklemesi yorucu olabilir, üstelik sonucunda takipçi artışınız garantili olmadığında. Bunun yerine de dilerseniz düşmeyen garantili instagram takipçi satın alabilirsiniz.

Instagram takipçi paketlerinde, takipçi sayınız arttığında bu artış sürekli kalmayabilir. Takipçi sayınızda azar azar düşme meydana gelebilir. Fakat Instagram garantili takipçi paketi satın aldığınızda, paket süresince takipçi sayınızda bir düşüş meydana gelse bile telafi sistemi ile yeni takipçiler gönderilerek takipçi sayınız korunmaktadır. Bu paketlere göz atalım.

 

Instagram Garantili Takipçi Paketleri

 

100 adet garantili instagram takipçi satın aldığınız zaman, bu paket hesabınıza eksiksiz bir şekilde yüklenecektir. Bu paket hesabınıza 30 gün için tanımlanacaktır. 30 gün içerisinde takipçi sayınızda düşme yaşanırsa garantili takipçi paketi kapsamında takipçi sayınız 100 artış olarak kalacak şekilde korunacaktır. Paketi aldığınız zaman düşen takipçi sayınız sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak yükseltilecektir. Paketin hesabınıza tanımlanıp takipçi sayısının ortalama tamamlanma süresi 2 saattir. Paketiniz en hızlı ve eksiksiz biçimde hesabınıza işlenecektir.

Aynı zamanda garantili instagram takipçi satın alma paketleri; 250, 500, 1000, 2500, 5000, 7500, 10000 ve 15000 takipçiye kadar çıkabilmektedir. Bu paketlerin hepsi siz satın aldıktan sonra ortalama 2 saat olarak hesabınıza aktarılır. Hesabınıza aktarılan takipçi sayınız hızlı ve eksiksiz bir şekilde gelir. Paketi aldıktan sonraki bir ay boyunca takipçi sayınızda düşme yaşanır ise paket garantili instagram takipçi paketi olduğu için takipçi sayınızı aldığınız sayıda tutar, sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak hesabınızdaki takipçi sayısını tamamlar.

Bu paketi satın aldığınız zaman karşınıza ödeme seçenekleri ve instagram takipçi adınızı soran bir kısım çıkar. Ödeme işleminize online ödeme ya da EFT/Havale ile ödeme şeçeneklerini kullanarak devam edebilirsiniz.  Online ödeme için kart numarası, CVV bilgisi ve kartın son kullanma tarihi gerekecektir. EFT/havale için size bir IBAN numarası verilir. Takipçi satın aldığınız zaman bizimle paylaşacağınız kişisel bilgileriniz kimseyle paylaşılmamaktadır ve internet sitemiz üzerinde kayıtlı tutulmamaktadır. Bizlerle yapacağınız alışverişler tamamen güvenlidir.

Instagram garantili takipçi satın alarak "hesabınıma zarar gelir mi?" düşüncesine kapılmanıza gerek kalmaz. Tam tersi hesabınızın daha da büyümesini sağlarsınız. Instagram hesabınızdaki takipçi artışıyla birlikte keşfet sayfasına düşmeniz artar. Aynı zamanda önerilenler kısmında da hesabınızın gözükmesini sağlamış olursunuz. Bu şekilde sayfanızı daha çok insan görür ve daha çok takipçi kazanmış olursunuz. Arttırdığınız takipçi sayısı daha çok artmaya başlar.

 

Instagram silinmeyen takipçiler​​​​​​​

 

 

Instagram Garantili Takipçi ile Fenomen Olmak

 

Takipçi sayınızı arttırmanın bir diğer güzel yanı ise Instagram fenomeni olmak istiyorsanız bu paketlerin önünüze fazlasıyla imkan açmasıdır. Instagram içerisinde fenomenlerin pek çok link paylaştığını, kendilerine sponsor bulduklarını ve hikayelerine kaydırmalı alışveriş özelliği getirdiklerini görüyoruz. Bunların hepsi takipçi sayısının daha çok artmasını sağlıyor ve insanların sosyal medya üzerinden para kazanmasını sağlıyor. Fakat hikayelerinize kaydırma koymanız, sponsor bulabilmeniz için belirli takipçi barajları bulunmakta. İstediğiniz her an instagram üzerinden alışveriş reklamı yapamıyorsunuz. Belirli bir takipçi sayısına ulaşmanız gerekiyor. Bu barajı geçtiğiniz zaman hesabınız üzerinden reklam yaparak hem takipçi sayınızı arttırabiliyorsunuz hem de sosyal medyadan para kazanarak fenomen olmuş oluyorsunuz. Garantili takipçi paketlerinden aldığınız zaman önünüze birçok kapı açılıyor. Kısacası, takipçi sayınızı arttırmanız hesabınıza zarardan çok yarar sağlıyor.

Aynı zamanda instagram paketlerimiz görebileceğiniz en uygun fiyatlarda tutulmakta. Satın alacağınız takipçi sayısıyla orantılı bir biçimde artan ücretler mevcut. En az takipçi satılan paketimiz en uygun fiyattadır. Bir sonraki paket ise indirimlidir. Bu indirimler her pakette mevcuttur.

 

Reklam ile Instagram Takipçi Kazanmak

 

Instagram algoritması bazen bizi bile şaşırtabilecek öneriler sunabiliyor önümüze. Sürekli reklamı yapılan hesaplar çıkıyor karşımıza. O hesaplara giriş yaptığımızda takipçi sayılarının düşük olduğunu görüyoruz ve garibimize gidiyor. İnsanlar reklamlar için o kadar para harcıyorlar, sonucunda takipçi sayılarını arttırmaya çalışıyorlar. Reklam vererek hesabınızı yükseltmenizin sonucunda da kalıcı bir takipçi kitlesiyle karşılaşmayabilirsiniz.

Takipçi sayınız dengesiz olunca, iş instagramın algoritmasından çıkıyor ve karşımızda garip bir tablo oluşuyor. Bizlerden alacağınız garantili instagram takipçi paketlerinde böyle bir durum söz konusu değil. Artan takipçi sayınız, paketin geçerli olduğu bir ay boyunca korunuyor. Böylece göze çarpmıyor ve gayet doğal gözüküyor. Takipçi sayınızı Instagram garantili takipçi paketleri satın al ile arttırdığınızda hesabınızdaki gönderilerin keşfete düşmesini hızlandırıyorsunuz ve satın aldığınız takipçilerin üzerine takipçi katmış oluyorsunuz. Üstelik reklam barajını açmış olduğunuz için birçok kaydırmalı hikaye paylaşabilirsiniz. Bu durum sonucunda instagram fenomeni haline gelme sayınızla hesabınızı yükseltmiş oluyorsunuz. Gayretlerinize ekstra bir kolaylık sağlamak sizler için büyümeyi daha da hızlandırıyor.

Takipçi Hilesi

Takipçi Hilesi Günümüzün dijital çağında, sosyal medya platformları işletmeler için büyük bir öneme sahiptir. Bu platformlar, markaların geniş kitlelere ulaşmasını, müşterilerle etkileşim kurmasını ve marka bilinirliğini artırmasını sağlar. Bu platformlardan biri de Instagram'dır. Instagram, gö...


Blogu Oku

inst takipci hilesi - instagram takipçi hilesi Kolay Kullanım

inst Takipci Hilesi - instagram Takipçi Hilesi Çalışan Güvenilir Takipçilerinizi artırmak isteyen bir Instagram kullanıcısıysanız, bunun nasıl yapılacağını merak ediyor olabilirsiniz. Neyse ki, tam da bunu yapmanıza yardımcı olabilecek birkaç hizmetimiz var. Bunlara Türk Instagram Takipçi, Garant...


Blogu Oku

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır?

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır? Sınırsız ücretsiz TikTok izlenme hilesi ve TikTok beğeni satın almanın güvenilir bir yolunu arıyorsanız, bu makale size yardımcı olacaktır. Tiktok video izlenme hilesi ile videolarınıza anında ...


Blogu Oku