Instagram Video İzlenme Hizmeti

Instagram hesabınızdaki takipçileriniz aktif değilse, gönderileriniz beğeni almayacaktır ve videolarınızı kimse görmeyecektir. Instagram algoritması, izlenmesi çok olan videoları keşfete koyar. Instagram izlenmelerinizi arttırmanızın birçok yolu var.


Instagram Video İzlenme İnceleme


Sizi takip eden insanları iyi gözlemleyin. Hangi saatte paylaşım yaptığınızda ne kadar beğeni geliyor gibi etkenleri aklınızda tutun. Takipçi kitleniz nasıl gönderilerden hoşlanıyor? Sizleri takip eden insanlar daha çok okul mu okuyor çalışıyor mu? Bu gibi etkenler takipçilerinizin aktifliği hakkında bir miktar bilgi toplamanızı sağlayacaktır. Aktifliğiniz belirlediğiniz takipçilerinizin gönderilerinizi görmesi için belirli bir saat aralığı belirleyebilirsiniz. Saat aralığı belirledikten sonra takipçi kitlenizi belirlemeniz gerekmektedir. Belirlemekten kastımız, takipçileriniz ne tür gönderilerden hoşlanıyor ve instagramda ne tür içerikleri takip ediyorlar. Takipçilerinizin istekleri doğrultusunda paylaşım yapmanız takipçi sayınızı arttırmanızda yardımcı olacaktır. Nasıl derseniz, bir müzik videosu paylaştığınızı düşünün. Takipçileriniz genel olarak müzik gönderileri ile ilgilenen insanlarsa bu videolarınızı beğeneceklerdir. Beğeni ve izlenme sayısı artan gönderiler keşfet sayfasına düşer. Keşfette gezinen ve aynı ilgi alanına sahip olan insanlar gönderilerinizi görecektir ve sizi takip edecektir. Bu şekilde instagram sayfanızı büyütmek istiyorsanız sabırlı ve disiplinli hareket etmeniz gerekmektedir.


Videoları Keşfete Düşürmek


Düzenli ve hedef kitlesi ayırt edici gönderilerin yanı sıra, gönderileriniz kaliteli olmalıdır. Çekeceğiniz fotoğraflar ya da videolar net olmalıdır. Aynı zamanda kullandığınız arka planlarınız iyi dizayn edilmiş olmalı. Bunun için biraz uğraşmanız gerekebilir ama bunlara dikkat ederseniz takipçi sayınızda artış meydana gelecektir. Bunları yaparken de paylaştığınız her gönderiye etiket (hashtag) koymanız gerekiyor.  Kullanacağınız etiketler gönderileriniz ile ilgili olmalı ve aynı zamanda instagramda çok kullanılan bir etiket olmalı.

(Örneğin-#tiktok #love #instagram #instagood #fashion #photography #cute #likeforlikes #photooftheday #happy #model #style #girl #trending #follow #beautiful #art #dance #smile #picoftheday #makeup #beauty #followme #nature #instadaily #insta #photo #likeforfollow #instalike #tbt)

Bu etiketleri kullandığınız zaman instagram üzerinde bu etiketlerle ilgilenen insanlar, keşfet sayfasından hesabınızı görecek insanlar gönderilerinizi beğenecektir hatta sizi takip edecektir. Her seferinde gönderilerinizin altına etiket bulmak ve gönderilerinizin kalitesini kontrol etmek zor olabilir. Ancak sayfanızı büyütmek ve instagram üzerinden fenomen olmak istiyorsanız, kontrollü ve devamlı çalışmanız gerekecek. Bunları her zaman yapabilirsiniz ancak çok daha hızlı bir yöntem ile fenomen haline gelebilirsiniz.


Instagramda video izlenmeleri


Instagram Video İzlenme Satın Alarak Keşfete Düşmek


Instagram video izlenme satın alarak hesabınızın aktifliğini ve keşfete düşme olasılığını arttırmış oluyorsunuz. Çok güzel editlediğiniz bir videoyu düşünün, bu videonun izlenmesi ve beğenilmesi istediğiniz miktarda olmayabilir. Bu sayılar düşük oldukça ve gönderileriniz fazla insana ulaşmadıkça, keşfete düşme oranınız azalır. Takipçi sayınızı arttırmak için uğraşırken kendinizi aylarca boşuna yorduğunuzu düşünebilirsiniz. Instagram izlenme satın alarak bu yorgunluğunuza bir son verebilirsiniz.


Video İzlenme Paketleri


500 adet Instagram izlenme satın aldığınızda, paket dahilinde sizlere bu izlenmeler gelecektir. İzlenmelerin hepsi Instagram Türk Video izlenmeleri olacaktır. Gönderilerinizin keşfete düşmesini sağlayacaktır. Ortalama olarak başlama süresi 30 dakika olan bu paket, en kısa sürede ve hızlı bir şekilde gönderinize yüklenecektir.

1000 adet Instagram video izlenme satın al paketini tercih ettiğiniz zaman, gönderiniz için 1000 adet Türk izleyici gelecektir. Aynı zamanda bu izleyici sayısı ile gönderilerinizin keşfete düşmesini sağlayacaksınız. Ortalama başlama süresi 30 dakika süren bu paketler hızlı ve eksiksiz bir biçimde gönderinize yüklenecektir.

5000 adet izlenme satın alacağınız zaman, Türk izlenme satın almış oluyorsunuz. İzlenme sayınızı arttırdığınız için gönderileriniz keşfete düşüyor. Bu paketin ortalama tamamlanma süresi 30 dakika ve aldığınız zaman izlenme sayınız hızlı ve eksiksiz bir biçimde gönderinize yükleniyor. Ortalama tamamlanma süresi ile birlikte izlenmeleriniz Instagram doğal video izlenmeleri gözüküyor.

10000 adet izlenme satın aldığınızda, gelen tüm izleyiciler Türk oluyor. Artan izlenme sayınızla birlikte paylaştığınız videolar keşfete düşüyor. Ortalama başlama süresi 30 dakika olduğu için izlenme sayılarınız doğal bir artış gösteriyor ve en hızlı, eksiksiz hizmetten faydalanmış oluyorsunuz.

15000 video izlenme satın al paketinde ise, 15000 izleyicinin tamamı Türkiye lokasyonlu oluyor. Aynı zamanda izlenme sayılarınız daha doğal gözüksün diye ortalama 30 dakika içinde izlenmeleriniz hesabınıza yükleniyor. Eksiksiz ve hızlı bir şekilde alacağınız 15000 izlemeli paket sayesinde gönderinizin keşfete düşmesini sağlamış oluyorsunuz.

20000 adet izlenme satın alacağınız paketlerdeki tüm izlenmeler Türk kullanıcılar tarafından olacaktır. İzlenme sayınız arttıkça keşfete düşmeniz sağlanmaktadır. Bu paketin de diğer paketler gibi ortalama başlama süresi 30 dakikayı bulmaktadır. Paketiniz işleme geçtikten sonra en hızlı ve eksiksiz hizmeti alıyorsunuz.

50000 adet izlenme satın aldığınız zaman izlenmelerinizin hepsi Türk takipçiler tarafından gerçekleştiriliyor. 50000 adet izlenme ile keşfete düşme oranınız artmış oluyor. 30 dakika içerisinde işlenmeye başlayan bu paketler doğrultusunda en hızlı ve eksiksiz hizmeti almış oluyorsunuz.

100000 adet izlenme satın alınan paketti tüm izlenmeler Türk takipçiler tarafından gerçekleştiriliyor. Ortalama 30 dakika içinde başlayan bu paketler ile gönderileriniz keşfete düşüyor. Hızlı ve eksiksiz bir hizmet sunuyoruz.

250000 adet Instagram video izlenme satın aldığınızda hesabınıza yüklenecek izlenmelerin hepsi Instagram Türk takipçi satın al kategorisi tarafından gerçekleştirilir. Arttırdığınız izlenme sayısı sayesinde keşfete düşme olasılığınız ciddi miktarda artış gösterir. Ortalama 30 dakika içinde paket yüklenmesi başlar. İşlenme süresi mümkün olan en kısa sürede yapılır ve paket eksiksiz bir biçimde hesabınıza yüklenir. Aklınızda oluşması muhtemel birkaç soruyu cevaplayacağız.


instagramda video izlenme satın almak​​​​​​​


Video İzlenme Paket ücretleri ne kadar?


Paket ücretleri izlenme sayısıyla orantılı bir biçimde değişmektedir. Grup Sosyal’den alacağınız paketler görebileceğiniz en uygun fiyatlarla siz kullanıcılarımıza sunulmaktadır. Ödeme işlemlerini isterseniz online ödeme isterseniz EFT/havale ile gerçekleştirebilirsiniz. Online ödeme ya da EFT/havale ödeme ile gerçekleştireceğiniz işlemlerde bizlere vereceğiniz kişisel bilgileriniz tamamen güven altındadır. Kart numaranız ya da CVV numaranız gibi hassasiyet içeren bilgiler sadece ödeme işlemini gerçekleştiren çalışanlarımız tarafından görülebilmektedir. Site içerisinde herhangi bir kişisel bilgi kayıtlı tutmamaktayız.


Video izlenme satın almak hesabıma ya da gönderilerime bir zarar verir mi?


Instagram video izlenme satın aldığınız zaman size karşı hiçbir zararı bulunmamakla birlikte size fayda sağlamaktadır. İzlenme sayısında artış olan gönderileriniz Instagram algoritması sonucunda keşfete düşecektir. Gönderileriniz keşfete düştüğü andan itibaren takipçi ve beğeni sayılarınızda otomatik olarak bir artma meydana gelecektir. Bu artış ile birlikte hesabınızı büyüterek istediğiniz işlemleri yapabilirsiniz.


Instagram video izlenme satın alırsam çok yapay durur mu?


Instagram için video izlenmesi satın aldığınızda yapay durmaz. Videolarınız keşfete düşeceği için izlenmeler gayet doğal duracaktır. Aynı zamanda bu izlenmelerin hepsi Türk takipçiler tarafından olacağından, lokasyonunuzla uyum sağlayacaktır. Keşfete düşen ve Türkler tarafından izlenen bir videoda çok fazla izlenme bulunması göze batmaz. Ayrıca paketlerimizin hem işlenme açısından hem de daha doğal artış gözlemlenmesi açısından 30 dakika içinde hesabınıza yüklendiğini hatırlatmak isteriz. 30 dakika içerisinde keşfete düşüp, Türk Instagram kullanıcıları tarafından izlenen bir videonun, izlenme sayısındaki artış göze batmaz.


Zaman içerisinde izlenme sayınızı arttırarak keşfete düştüğünüzde, takipçi sayınızda da artış gözlemlenecektir. Kısacası yapay durmayacaktır hatta hesabınızı daha çok kitleye ulaştırdığı için hem izlenme hem takipçi hem de beğeni sayılarınızı müthiş oranda arttıracaktır.

Takipçi Hilesi

Takipçi Hilesi Günümüzün dijital çağında, sosyal medya platformları işletmeler için büyük bir öneme sahiptir. Bu platformlar, markaların geniş kitlelere ulaşmasını, müşterilerle etkileşim kurmasını ve marka bilinirliğini artırmasını sağlar. Bu platformlardan biri de Instagram'dır. Instagram, gö...


Blogu Oku

inst takipci hilesi - instagram takipçi hilesi Kolay Kullanım

inst Takipci Hilesi - instagram Takipçi Hilesi Çalışan Güvenilir Takipçilerinizi artırmak isteyen bir Instagram kullanıcısıysanız, bunun nasıl yapılacağını merak ediyor olabilirsiniz. Neyse ki, tam da bunu yapmanıza yardımcı olabilecek birkaç hizmetimiz var. Bunlara Türk Instagram Takipçi, Garant...


Blogu Oku

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır?

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır? Sınırsız ücretsiz TikTok izlenme hilesi ve TikTok beğeni satın almanın güvenilir bir yolunu arıyorsanız, bu makale size yardımcı olacaktır. Tiktok video izlenme hilesi ile videolarınıza anında ...


Blogu Oku