Çekiliş ile Instagram Takipçi

Instagram hesabınızı yükseltmek istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz. Sizlere sunacağımız paketler ile instagram hesaplarınızı yükseltmeyi amaçlıyoruz. Instagram platformunda popüler olmak istiyorsanız yapabileceğiniz birçok adım mevuttur.

 

Doğal Yol ile Takipçi Kazanma

 

Doğal yollarla takipçilerinizi yükseltebilirsiniz. İsterseniz takipçi satın alma paketlerine başvurabilirsiniz. Bunların yanında istediğinizde çekiliş yoluyla da takipçi kazanabilirsiniz. Bu üç adımı da sizlerle sırasıyla anlatacağız ve karşılaştırma yapacağız.


Doğal yollarla instagram takipçilerinizi yükseltmenin yolları var ama anlatmaya geçmeden bilmenizi isteriz ki bu yöntem tamamen işe yarar ya da bu yöntem kalıcıdır demek yanlış olur. Takipçilerinizi kendiniz kazandığınızda bu takipçileri kaybetme olasılığınız da var. Ayrıca takipçi kazanmak zor olsa bile sonucunda yüzde yüz takipçi sayınız yükselecek diyemeyiz. Doğal yollarla takipçi kazanma yöntemi sabır istiyor. Birazdan okuyacağınız yöntemleri disiplinli ve sürekli hale getirmeniz gerekiyor ve uzun bir süreç sizi bekliyor olacak.


Öncelikle dikkat etmeniz gereken şey, gönderileriniz kalitesi olmalıdır. Kalite birçok farklı alanda olabilir. Örneğin, hesabınızı bir müzik sayfası haline getirmek istiyorsanız, yaptığınız gönderiler güncel ve sevilen şarkılar üzerinden yapılırsa takipçileriniz çok daha memnun olacaktır. Kaliteden kastımız, ilgilendiğiniz alandaki gönderilerin içeriklerinin talep gören ve sevilen içerikler olması. Aynı zamanda fotoğraf ya da video kalitesi de bu alanda rol oynamakta. Fotoğraflarınızın piksel açısından net olması, renkli ve göze çarpıcı olması, özgün içerikli olması önemli. Video paylaştığınızda; görüntü ve ses senkronizasyonuna dikkat etmelisiniz, seslerin net duyulması ve video piksellerinin yüksek çözünürlüklü olmasına dikkat etmelisiniz. Net bir video ve kaliteli bir içerik her zaman dikkat çekecektir. Tek tek gönderilerinizi denetlemeniz ve dikkat etmeniz yanında, hesabınıza bir bütün olarak baktığınızda öncelikle kendi gözünüze hoş gelmesi gerekiyor. Kendi gözünüzle ve zevklerinizle belirli bir kalitesi olan bir hesap elde ettiğinizi düşünün. Bununla da bitmiyor tabii…


Hoş bir sayfa elde etmiş olabilirsiniz. Ancak sizi takip eden insanlar bu içerikler ile ilgilenmiyorsa takipçi kaybetmeye başlayabilirsiniz. Bunu engellemek için içerik seçerken takipçi kitlenizi iyi analiz etmeniz gerekiyor. Sizi takip eden yakın çevreniz ya da başka insanlar, ne tür gönderileri beğeniyor ya da ne tür içerikleri takip ediyor gibi konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Bunun için biraz süre gerekecek ama sonucu olumlu olabilir diyebiliriz.


Son noktada ise takipçi kitlenizin instagram sayfasında hangi aralıklarda hangi saatlerde dolaştığını da anlamalısınız. Birkaç gün takipçilerinizi analiz etmek için farklı farklı saatlerde gönderim yapmayı deneyebilirsiniz. Hangi sat aralığında daha çok beğeni ya da reaksiyon aldığınıza göre gönderi paylaşma saatlerinizi belirleyebilirsiniz. Beğeni ile takipçinin ne alakası var demeyin. Çok beğeni ya da izlenme alan gönderiler keşfet sayfasına düşmektedir. Keşfet sayfasına gönderilerinizi düşürdüğünüzde daha çok takipçi ve beğeni sahibi olma ihtimaliniz artıyor. 


Bunların hepsini yaptınız, çok güzel bir şekilde hesabınızı büyütmeye başladınız. Zaman içerisinde takipçilerinizin düşme ihtimali var çünkü belli bir süre sonra içerik üretemeyebilirsiniz. Müsait olamayabilirsiniz. İnsanlık hali, haftanın her günü nasıl ve nereden içerik bulacaksınız? Takipçi kazanmak için göstereceğiniz çaba belirli bir süre sonra yorucu, hatta eziyet durumuna gelebilir. Sürekli dikkat edip çaba harcamanız gerekiyorsa, bunu yapmadığınızda takipçi sayınız düşüyorsa, fenomen olma yolunda heves kaybetmek hoş mudur? Bunun çok daha kolay bir yolu var.

 

Çekiliş ile Instagram Takipçi Satın Alma


Takipçi satın alma paketleri mevcut. Bu paketlerin belirli süreleri bulunuyor ve seçeceğiniz ayrıcalığa göre size kolaylıklar sunabiliyor. Örneğin, az takipçi satın almak istiyorsunuz. Fiyatlar en uygun şekilde size sunuluyor. Takipçilerin hesabınıza yüklenmesi için geçen belirli bir süre var. Bu süre çok uzun olmamakla birlikte, takipçi artışınızı tamamen doğal gösteriyor. Üstelik bu paketlerde kullanılan hesaplar bot olmadığından dolayı, hiçbir şekilde takipçi artışınız fake gözükmez. Takipçi paketleri de kendi içlerinde ayrılıyor. Örneğin; sadece takipçi paketi alacaksanız hesaplar sizlere karışık bir biçimde geliyor. Diyorsanız ki benim takipçilerim Türk olsun, o zaman sizler için harika bir paket mevcut.

 

Instagram Türk Takipçi Satın Alma


Türk takipçi satın almak istediğinizde karşınıza çeşitli paketler çıkıyor. Bu paketleri sizler için tek tek inceliyoruz.
İlk olarak karşımıza 1000 adet Türk takipçili bir paket çıkıyor. Bu paket içerisinde 1000 adet gerçek instagram kullanıcısı sizin hesabınızı takip ediyor. Bu takipçiler sponsor ve çekiliş yöntemi ile gönderiliyor. Görmüşsünüzdür, çekilişlerin altında birkaç tane hesap verilir, takip edip çekilişe katılın derler. Sizin hesaplarınız da bu yöntemle büyütülüyor. Bu paketten hızlı eksiksiz bir biçimde faydalanıyorsunuz.

 

instagram çekiliş ile türk takipçi paketleri

 

 

Takipçilerinizin hepsi Türk takipçiler oluyor ve hepsi gerçek hesaplar. Ortalama tamamlanma süresi 72 saat olan bu pakette, satın alacağınız 1000 adet Türk takipçi paketi en hızlı bir şekilde, eksiksiz hesabınıza tanımlanıyor.
Aynı zamanda bu paketler 3000 ve 10000 şeklinde de sizlere sunuluyor. Çekiliş ile Türk takipçi paketlerinin hepsi sizlere eksiksiz bir şekilde sunulur ve en hızlı biçimde hesabınıza işlenir. Bu paketlerden satın alacağınız takipçilerin hepsi Türk kullanıcılardır ve hepsi gerçek instagram hesaplarıdır. Bunların hepsi sponsor ve çekiliş yöntemi ile hesabınıza gelir. Takipçilerin hesabınıza tam tamına gelmesi için ortalama olarak 72 saat geçmektedir. Takipçileriniz bu süre içerisinde hesabınıza eksiksiz bir şekilde tanımlanır ve mümkün olan en kısa sürede satın aldığınız çekiliş ile instagram takipçileriniz hesabınızda tamamlanır.
Ücretler takipçi paketlerine ve boyutlarına göre değişmektedir. Görebileceğiniz en uygun çekiliş ile takipçi satın alma paketleri, takipçi sayısı arttıkça indirimli olarak sizlere sunulur.

 

Bu paketler en uygun fiyatlı olmasının yanında tamamen sonuç veren ve tanımlanan süre içerisinde size tam hizmet veren paketlerdir. Ödemeler için online ödeme ve EFT/havale ödeme seçenekleri mevcuttur. Online ödeme yöntemleri için kart numaranızı, CVV numaranızı ve kartınızın son kullanma tarihini girmeniz gerekmekte. EFT/havale yöntemleri için ise size IBAN numarası verilir. Bu ödemeleri yapmak için siteye gireceğiniz bilgileriniz sadece paketleri devreye sokan çalışanlar tarafından görülmektedir. Sşte üzerinde kişisel bilgileriniz kaydedilmez ya da başkalarıyla paylaşılmaz.
Bu paketler ile takipçi sayınızı yükseltmek hesabınıza herhangi bir zarar vermez. Zarardan ziyade sizlere fayda sağlar.

 

Instagram Çekilişle Türk Takipçi Alma

 

Sizlere sunulan bu paketler ile hesabınızdaki takipçi, izlenme ve beğeni sayılarını arttırmış olursunuz. Takipçi sayınızı arttırdığınızda kaydırmalı hikayeler paylaşabilirsiniz. Böylece daha fazla insan hikayeleriniz izleyecektir ve takipçilerinizle daha çok interaktif yapma şansınız olacaktır. Bunun yanında izlenme ve beğenme sayınızın artması gönderilerinizin daha çok keşfet sayfasına düşmesine olanak sağlayacaktır. Keşfete düştüğünüz zaman gönderilerinizi daha çok insan görecektir, daha çok insan beğenecektir. Bu beğeniler ile hesabınız daha çok büyür ve takipçileriniz satın aldığınız paketlerin yanında artmaya devam eder. 

 

Çekiliş ile Türk takipçi satın aldığınız zaman hesabınızda yapay gözükmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Bu takipçilerin hepsi sizleri çekiliş ya da sponsor etiketlerinden takip edecektir. Bu kullanıcıların hepsi Türk kullanıcılardır ve gerçek instagram hesaplarıdır. Aynı zamanda bu insanlar sizi isteyerek takip ettiklerinde, gönderileriniz ile ilgi çekmeyi başardığınızda bu takipçiler artacaktır. Beğeni sayınız arttıkça keşfete ya da önerilere çıkacaksınız. Dikkat çekmeyi ve kaliteli içerik üretmeyi sürdürdüğünüz sürece ne takipçileriniz yapay gözükecektir ne de takipçi sayınız düşecektir.
 

Takipçi Hilesi

Takipçi Hilesi Günümüzün dijital çağında, sosyal medya platformları işletmeler için büyük bir öneme sahiptir. Bu platformlar, markaların geniş kitlelere ulaşmasını, müşterilerle etkileşim kurmasını ve marka bilinirliğini artırmasını sağlar. Bu platformlardan biri de Instagram'dır. Instagram, gö...


Blogu Oku

inst takipci hilesi - instagram takipçi hilesi Kolay Kullanım

inst Takipci Hilesi - instagram Takipçi Hilesi Çalışan Güvenilir Takipçilerinizi artırmak isteyen bir Instagram kullanıcısıysanız, bunun nasıl yapılacağını merak ediyor olabilirsiniz. Neyse ki, tam da bunu yapmanıza yardımcı olabilecek birkaç hizmetimiz var. Bunlara Türk Instagram Takipçi, Garant...


Blogu Oku

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır?

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır? Sınırsız ücretsiz TikTok izlenme hilesi ve TikTok beğeni satın almanın güvenilir bir yolunu arıyorsanız, bu makale size yardımcı olacaktır. Tiktok video izlenme hilesi ile videolarınıza anında ...


Blogu Oku