Ücretsiz Instagram Beğeni Hilesi Siteleri

Birçoğumuz Internet'te gezinirken bedava instagram beğeni hilesi sitelerine denk gelmişizdir. Bu yazımızda bu ücretsiz instagram beğeni hilesi sitelerine değineceğiz.

 

Ücretsiz Instagram Beğeni Hilesi

 

Ücretsiz olarak veya bir karşılığı olmadan instagram beğenisi elde etmeye çalışıyorsanız size kötü bir haberimiz var: hiçbir instagram beğeni sitesi size bunu yapmaz. İçinizden  "Daha önce böyle bir site kullanmıştım" ya da "Hayır ücretsiz instagram beğeni gönderen siteler var" diyor olabilirsiniz. Eğer böyle düşünüyorsanız blogu okumaya devam edin, ne kadar yanlış düşündüğünüzü anlayacaksınız.

 

Temel bir sitenin belli başlı giderleri vardır. Bunlar temel olarak kısaca şöyle sıralanabilir;

  • Alan Adı Ücreti
  • Yıllık Barındırma Ücreti
  • Sunucu çalışması için gerekli CDN, Depolama, Kontrol Paneli ücreti gibi spesifik ücretler.

 

Bu ücretlere projeye göre ekstra ücretler eklenebilmektedir (SEO, CMS, Lisans ücretleri vb.). Bu ücretleri kısaca belirtmemizin nedeni, çok basit bir instagram beğeni gönderme sitesi oluşturmak için bile minimum yıllık 1.000 - 2.000 TL arasında harcama yapmanız gerektiğini anlamanız içindir.

 

Siz aylarınızı, üstüne üstlük binlerce liranızı hiçbir karşılığı olmadan harcar mıydınız? Tabii ki hayır! Bu instagram hile sitelerini yönetenlerde aynı fikirdeler. Bu sitelerde reklam yok, satış yok, her şey ücretsiz. Peki ya ne üzerinden para kazanıyorlar? Sizin üzerinizden!

 

Ücretsiz Beğeni Hilesi Gönderme Mantığı

 

Ücretsiz hile sitelerinde mantık şu şekilde işler: Kullanıcı sisteme instagram kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapar. Bu girdiği bilgiler havuza kaydedilir ve instagram uygulamasına eklenir. Bu sayede şifrenizi değiştirseniz bile, sitenin yöneticileri hesabınıza uygulama üzerinden hâlâ erişebilir.

 

Sizin gibi, bedava beğeni sitesini kullanan diğer insanlarında hesapları havuzda toplanır ve siz beğeni istediğinizde diğerler kişilerin hesaplarından size beğeni, onlar istediğinde de onların hesabından size instagram beğeni gönderilir.

 

Site sahipleri ise bu aşamadan sonra, hesap bilgilerinizi idigic.net gibi büyük firmalara satarak sizin üzerinizden para kazanırlar. Bu büyük firmalarda sizin hesabınızdan müşterilerine para karşılığı beğeni, yorum, takipçi gibi gönderimler yaparlar. Instagram algoritması bu bot gönderimi algılarlarsa instagram hesabınıza beğeni engeli, yorum yapma engeli gibi engeller getirebilirler veya hesabınızı kapatabilirler.

Daha kötüsü, haberiniz olmadan gönderilen beğeniler veya yorumlar yasa dışı olabilir. Hesabınızdan yapılan yasa dışı yorumlar yüzünden adli cezalar bile alabilirsiniz. Bu durumda ikinci/sahte bir hesaptan bu siteleri kullanmanız bile sizi kurtarmayabilir.

 

Instagram beğenilerine ihtiyacınız varsa kurumsal beğeni satışı yapan siteleri tercih edebilir, dilerseniz instagram beğeni satın al kategorimizden bütçenize uygun beğeni paketlerinden birini satın alarak güvenli bir şekilde istediğiniz beğeni sayısına ulaşabilirsiniz.

 

Blog yazımızı özetleyecek olursak

 

Instagram hilesi sitelerini kullanmak, hem hesabınızı hem de hayatınızı karartabilir. Eğer insta beğeniye ihtiyacınız varsa bu işi profesyonelce ve hiçbir özel hesap bilginizi talep etmeyen siteler üzerinden paket satın alarak gerçekleştirmelisiniz.

 

Bol beğenili mutlu günler dileriz!

Takipçi Hilesi

Takipçi Hilesi Günümüzün dijital çağında, sosyal medya platformları işletmeler için büyük bir öneme sahiptir. Bu platformlar, markaların geniş kitlelere ulaşmasını, müşterilerle etkileşim kurmasını ve marka bilinirliğini artırmasını sağlar. Bu platformlardan biri de Instagram'dır. Instagram, gö...


Blogu Oku

inst takipci hilesi - instagram takipçi hilesi Kolay Kullanım

inst Takipci Hilesi - instagram Takipçi Hilesi Çalışan Güvenilir Takipçilerinizi artırmak isteyen bir Instagram kullanıcısıysanız, bunun nasıl yapılacağını merak ediyor olabilirsiniz. Neyse ki, tam da bunu yapmanıza yardımcı olabilecek birkaç hizmetimiz var. Bunlara Türk Instagram Takipçi, Garant...


Blogu Oku

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır?

TikTok İzlenme Hilesi - TikTok'ta Görüntüleme Nasıl Satın Alınır? Sınırsız ücretsiz TikTok izlenme hilesi ve TikTok beğeni satın almanın güvenilir bir yolunu arıyorsanız, bu makale size yardımcı olacaktır. Tiktok video izlenme hilesi ile videolarınıza anında ...


Blogu Oku